Om webbsystemet

Vårt webbaserade system HR-komplett har funnits sedan 2009. Det innehåller fyra delar: arbetsrätt, systematiskt arbetsmiljöarbete, jämställdhet & mångfald, och personalpolitiska dokument.

För tillfället tar vi inte emot fler användare i systemet. Vi är på väg att göra om HR-komplett och återkommer framåt i tiden med en uppdaterad version. Just nu lanserar vi samdirekt.se. 

 

Arbetsrätt

I denna del tillhandahåller vi uppdaterad information om vad som gäller på arbetsmarknaden. Vi vägleder hur man anställer, avvecklar, förhandlar och mycket annat. Det finns många mallar att fylla i, exempelvis anställningsavtal.

Systematiskt arbetsmiljöarbete

Denna del är vidareutvecklad och ersatt av samdirekt.se.

Jämställdhet & Mångfald

Här skapar användaren sina jämställdhets- och mångfaldsplaner. All lönekartläggning och handlingsplaner för jämställda löner görs enkelt i systemet. Det finns färdiga texter som är redigerbara och sparat material sorteras automatiskt till rätt jämställdhets /mångfaldsplan. Det går att skapa påminnelser, exempelvis när det är dags att göra lönekartläggning eller följa upp handlingsplaner.

Personalpolitiska dokument

Vi tillhandahåller en rad olika policydokument med förhållningsregler som är användbara. Exempelvis resepolicy, semesterpolicy, lönepolitik och ledigheter. Användaren kan använda de färdiga dokumenten, redigera i dem eller ladda upp egna. Man skräddarsyr sin egen dokumentation.

Worker

Business people